Філенко, АльонаХижняк, Ольга Олександрівна2014-08-222014-08-222014Філенко, А. В. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / А. В. Філенко, О. О. Хижняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 157-158.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16397Вершкове масло є одним з найуживаніших серед молочних продуктів. За добу здорова людина має вживати мінімум 10 грам, але не більше 30 грам. До складу вершкового масла входять жирні кислоти, вуглеводи, вітаміни групи В, А, Е, D, РР, білки, кальцій, залізо, фосфор, калій, мідь, цинк, марганець, магній, натрій. Butter is one of the most common among dairy products. During the day, a healthy person should eat at least 10 grams but not more than 30 grams. The structure consists of butter fatty acids, carbohydrates, vitamins, A, E, D, PP, protein, calcium, iron, phosphorus, potassium, copper, zinc, manganese, magnesium, sodium.otherзбагачення рослинною клітковиноюмолочна промисловістьвершкове маслоenrichment plant fiberdairybutterкафедра експертизи харчових продуктівВиробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиноюOther