Вірусний маркетинг як інструмент SMM - Семененко, Катерина Юріївна (My University, 2015)
Соціальний медіа маркетинг у більшості джерел визначається як процес отримання трафіку чи інструмент привернення уваги до сайту через соціальні медіа. Social Media Marketing in most sources is defined as the process of getting traffic or tool to draw attention to the site through social media.
Keywords: маркетинг; трафік; мережа; traffic; network; marketing; кафедра маркетингу