Люлька, Олександр МиколайовичМирончук, Валерій Григорович2019-02-182019-02-182014Люлька О. М. Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них / О.М. Люлька, В. Г. Мирончук // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». - 2014. – Вип.152. - С. 162-168.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28817В статті описано спосіб отримання та наведено схеми зрізання відомих на сьогодні профілей бурякової стружки з визначенням їх основних геометричних характеристик, що дозволяє визначити раціональний переріз бурякової стружки. This article describes how to obtain and schemes cutting currently known profiles beet chips with the definition of basic geometric features, which allows you to define a rational section of beet chips.uk-UKбурякова стружкапоперечний перерізножібурякорізкарізанняbeet cossettescross-sectionknivesbeet slicercuttingкафедра готельно-ресторанної справикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняУтворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з нихArticle