Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них - Люлька, Олександр Миколайович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2014)
В статті описано спосіб отримання та наведено схеми зрізання відомих на сьогодні профілей бурякової стружки з визначенням їх основних геометричних характеристик, що дозволяє визначити раціональний переріз бурякової стружки. This article describes how to obtain and schemes cutting currently known profiles beet chips with the definition of basic geometric features, which allows you to define a rational section of beet chips.
Keywords: бурякова стружка; поперечний переріз; ножі; бурякорізка; різання; beet cossettes; cross-section; knives; beet slicer; cutting; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування