Єсауленко, Анна АндріївнаМамченко, Людмила Євгенівна2024-12-092023Єсауленко, А. Використання продуктів переробки насіння конопель при виробництві кексів / А. Єсауленко, Л. Мамченко // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 150–153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46012ukпродукти переробкинасіння конопелькексprocessed productshemp seedscakeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання продуктів переробки насіння конопель при виробництві кексівThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043Х