Дудко, Іван МихайловичМихонік, Лариса Анатоліївна2024-06-172024-06-172024Дудко, І. Перспективи використання гречаного борошна в технології безглютенового хліба / І. Дудко, Л. Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43497В тезах описано перспективи використання гречаного борошна, яке має підвищену харчову цінність, в технології безглютенового хліба, які лягли в основу створеної та затвердженої нормативної документації на хліб безглютеновий «Гречано-рисовий»The theses describe the prospects of using buckwheat flour, which has an increased nutritional value, in the technology of gluten-free bread, which formed the basis of the created and approved regulatory documentation for gluten-free bread "Buckwheat-rice"ukгречане борошнобезглютеновий хлібbuckwheat flourgluten-free breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання гречаного борошна в технології безглютенового хлібаThesis