Перспективи використання гречаного борошна в технології безглютенового хліба - Дудко, Іван Михайлович; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2024)
В тезах описано перспективи використання гречаного борошна, яке має підвищену харчову цінність, в технології безглютенового хліба, які лягли в основу створеної та затвердженої нормативної документації на хліб безглютеновий «Гречано-рисовий»

The theses describe the prospects of using buckwheat flour, which has an increased nutritional value, in the technology of gluten-free bread, which formed the basis of the created and approved regulatory documentation for gluten-free bread "Buckwheat-rice"
Keywords: гречане борошно; безглютеновий хліб; buckwheat flour; gluten-free bread; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів