Використання променів при побудові кривих - Бородін, Віталій Олексійович (My University, 2015)
Традиційно при побудові графіків (після проведення повного дослідження функції) використовують характерні точки кривої та промені в якості асимптот кривої. Traditionally, the construction schedules (after a full investigation functions) using characteristic curve points and rays as asymptotes of the curve.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; промені; побудова кривих; графіки; rays; curve; charts