Даниленко, Т. М.Іщенко, Тетяна ІванівнаДоценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій Володимирович2013-10-242013-10-242012Сучасні принципи ребредингу готельно-ресторанного господарства / Т. М. Даниленко, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 29-30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 165-167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10613Розкрита сутність ребредингу та принципи впровадження його в ресторанний та готельний бізнес. The essence of the re-branding and the principles of its introduction in the restaurant and hotel business have been presented.uk-UKребредингre-brandingбрендbrandконкуренціяcompetitionготельний бізнесhotel businessкафедра готельно-ресторанної справиСучасні принципи ребредингу готельно-ресторанного господарстваThesis