Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119409) - Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Склад харчової емульсії містить купажовану олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains blended oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; молоковмісний продукт; food emulsion; sodium caseinate; milk-containing product; кафедра технології молока і молочних продуктів