Інформаційні технології автоматизації ресторанної мережі - Базь, Наталія Петрівна; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2015)
Досліджені перевагиавтоматизованих системiikoChain, їх значення в управлінібізнес-процесами всучасному ресторані. The advantages of automated systems iikoChain, their importance in managing business processes in the modern restaurant are explored.
Keywords: ресторан; програмне забезпечення; бізнес-схема; бізнес-процеси; обробка даних; restaurant; software; business diagram; business processes; data processing; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції