Формування іншомовної професійної комунікативної компетенції студентів економіко- фінансового напряму - Галинська, Олена Миколаївна (My University, 2015)
Інтеграція у світовий економічний, культурний, освітній простір вимагає якісної підготовки фахівців, здатних до успішної професійної діяльності в рамках світової спільноти. Integration into the global economic, cultural, educational space requires high quality training, capable of successful professional activities within the international community.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; глобалізація; міжнародні контакти; globalization; international contacts