Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення - Пархоменко, Олена Олегівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2014)
Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.
Keywords: напівфабрикати; розторопша плямиста; шрот; олія; силімарин; інгредієнти; convenience foods; sílybum mariаnum; meal; oil; silymarin; ingredients; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів