Пархоменко, Олена ОлегівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2014-04-092014-04-092014Пархоменко, О. О. Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. / О. О. Пархоменко, Ю. П. Крижова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 48-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13858Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.otherнапівфабрикатирозторопша плямисташротоліясилімаринінгредієнтиconvenience foodssílybum mariаnummealoilsilymariningredientsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначенняOther