Мантурова, Марія Сергіївна2021-09-232021-09-232021Мантурова, М. С. Проект пастило-мармеладного цеху в смт Стрижавка Вінницької області із впровадженням виробів функціонального призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Мантурова ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2021. – 64 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35571otherмармеладрахат-лукумавтоматизована лініяконцентровані сокиконцентроване пюреасептичне пакуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект пастило-мармеладного цеху в смт Стрижавка Вінницької області із впровадженням виробів функціонального призначенняOther