Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока за фосфатазою із застосуванням комп'ютерної колориметрії - Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (НУХТ, 2020)
У роботі запропоновано удосконалення методи визначення ефективності пастеризації за рахунок використання цифрової колориметрії. The work suggests improvement methods for determining the efficiency of pasteurization through the use of digital colorimetry.
Keywords: молоко; пастеризація; ефективність; цифрова колориметрія; milk; pasteurization; efficiency; digital colorimetry; кафедра експертизи харчових продуктів