Вашека, Оксана МиколаївнаПетруша, Оксана ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2023-03-222023-03-222020Вашека, О. М. Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока за фосфатазою із застосуванням комп'ютерної колориметрії / О. М. Вашека, О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва // Харчова промисловість. – 2020. – № 28. – С. 124-130https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39328У роботі запропоновано удосконалення методи визначення ефективності пастеризації за рахунок використання цифрової колориметрії. The work suggests improvement methods for determining the efficiency of pasteurization through the use of digital colorimetry.молокопастеризаціяефективністьцифрова колориметріяmilkpasteurizationefficiencydigital colorimetryкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока за фосфатазою із застосуванням комп'ютерної колориметріїArticle