Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичГодунко, Євген ВасильовичДунець, Марина Сергіївна2012-11-012012-11-012011Пат. на корисну модель 66091 Україна, МПК А23и/22 (2006.01). Варена ковбаса / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Годунко Є. В., Дунець М. С., патентовласник НУХТ. - № u 2011 06278 ; заявл. 19.05.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3417Розроблено варену ковбасу, що містить м'ясо яловичини 1 сорту та свинину напівжирну, сухе молоко, білкову емульсію, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний, перець духмяний, часник, яка відрізняється тим, що додатково вноситься білкову емульсію в кількості 10-25 %.Designed cooked sausage, which contains beef and pork 1 grade bold, dry milk, protein emulsion, table salt, sugar, black pepper, allspice, garlic, wherein the addition brought the protein emulsion in an amount of 10 - 25%.otherварена ковбасаяловичинасвининабілкова емульсіяboiled sausagebeefporkprotein emulsionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВарена ковбаса (Патент на корисну модель № 66091)