Вплив харчових кислот на колір м'яса дикого кабана в процесі маринування - Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Нині на ринку України пропонується значна кількість нових видів маринадів та способів їх використання, але, все ж таки, залишається відкритим питання про розробку нових способів маринування, які б продовжували термін зберігання продуктів, збільшували їх вихід та покращували органолептичні і технологічні характеристики. Today in Ukraine offered a significant number of new types of pickles and how to use them, but it still remains an open question developing new ways of pickling, which would have continued shelf life products increased their output and improved organoleptic and technological characteristics.
Keywords: маринування; колір м'яса дикого кабана; харчові кислоти; pickling; wild boar meat color; food acids; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів