Рециркуляційні режими в підготовці повітря в солодорощенні - Соколенко, Анатолій Іванович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Леус, Руслан Миколайович; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2001)
Викладено доцільність здійснювати енергетичну рециркуляцію безпосереднім змішуванням повітряних потоків або з використанням теплових насосів.

Presents the feasibility of recycling energy to direct mixing of air flow or by using heat pumps.
Keywords: солод; malt; аерація; охолодження; температура; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; aeration; cooling; temperature; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки