Державне регулювання інвестиційних процесів: перспективи та пріоритети - Страшинська, Лариса Володимирівна; Федорищева, А. М. (My University, 2009)
Проаналізовано основні підходи та механізми втручання держави в інвестиційні процеси, визначено перспективи та пріоритети державного регулювання інвестиційних процесів та обгрунтовано пріоритетні напрямки інвестування в Україні. The basic approaches and mechanisms of state intervention in the investment process are analyzed, defined perspectives and priorities of government regulation and grounded priority ways of investing in Ukraine.
Keywords: іноземні інвестиції; інвестиційні процеси; державне регулювання; інноваційна діяльність підприємства; foreign investment; investment demand; investment processes; government regulation; кафедра маркетингу