Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичСтрельченко, Людмила ВасилівнаБурлака, Тетяна Василівна2018-07-032018-07-032015Обгрунтування процесу зневоднення конвективно-терморадіаційним ергопідведенням / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Т. В. Бурлака // Ресурсозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей IX міжнародної науково практичної конференції, 24-26 листопада 2015 р. - Київ : КПІ, 2015. - С. 106-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27806Сьогодні існує велика потреба в зневоднених продуктах тривалого зберігання, у першу чергу з рослинної сировини. Не менш нагальною стоїть проблема економії електроенергії в будь-яких її аспектах, зокрема під час сушіння харчових продуктів в промисловості, де виробництво готової продукції передбачає значні затрати електроенергії. Today there is a great need for dehydrated long-term storage products, primarily from plant raw materials. Equally urgent is the problem of energy saving in all its aspects, in particular during the drying of food products in the industry, where the production of finished products involves significant energy costs.сушінняплодоовочева сировинаконвективно-терморадіаційне енергопідведеннязневодненнякомбінований методсушкаdryingfruit and vegetable raw materialsconvective thermo-radiation energy dewateringdehydrationcombined methodкафедра процесів і апаратів харчових виробництвОбгрунтування процесу зневоднення конвективно-терморадіаційним ергопідведеннямThesis