Ковбаса, Володимир МиколайовичОболкіна, Віра ІллівнаЄмельянова, Ніна ОлександрівнаПантелеєнко, Олексій Сергійович2012-06-112012-06-112010Ковбаса, В. М. Солодове борошно у кондитерських виробах / В. М. Ковбаса, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, О. Пантелеєнко // Продовольча індустрія АПК. — 2010. — № 3-4. — С. 35-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1316В роботі розглянуто використання вівсяного солоду у кондитерських борошняних виробах, особливо борошняних виробах дієтичного призначення.We consider the use of oat malt flour confectionery products, particularly flour dietary purposes.uk-UKкондитерські виробисолодхарчова цінністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівconfectionerymaltfood valueСолодове борошно у кондитерських виробах