Шаповалова, Наталія Петрівна2014-04-012014-04-012012Шаповалова, Н. П. Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 "Технологія харчової продукції" / Шаповалова Наталія Петрівна ; КНТЕУ. - К., 2012. - 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13560Дисертацію присвячено формуванню споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності з використанням принципово нової для цих виробів сировини. The dissertation is presented the formation consumer properties pastille confectionery the increased biological value, on the using entirely new materials for these products.otherпастильні виробизефірлукумламіданцикорлактpastile productszefyrlukumlamidantsikorlaktкафедра експертизи харчових продуктівФормування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінностіThesis