Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМусієнко, Ігор ВасильовичГащук, Олександра Ізидорівна2012-12-262012-12-262008Кишенько, І. І. Використання гідроколоїдів у складі багатокомпонентних розсолів / І. І. Кишенько, І. В. Мусієнко, О. І. Гащук // Таврійський науковий вісник. – 2008. - № 56. – С. 146-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5086В статті наведено результати дослідження багатокомпонентних розсолів, які дозволяють зробити висновок про те, що величина в'язкості багатокомпонентних розсолів головним чином залежить від виду та концентрації харчових гідроколоїдів, а також іонної сили розчину.The paper presents the results of the study of multicomponent brines, which suggest that the magnitude of the viscosity of multicomponent brines mainly depends on the type and concentration of food hydrocolloids and ionic strength of the solution.otherгідроколоїдикарагінанкамідь ксантанкамідь дерева тарабагатофункціональні розсолив’язкістьконцентраціяіонна сила розчинуhydrocolloidscarrageenanxanthan gumgum tree containermulti brinesviscosityconcentrationionic strength of the solutionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання гідроколоїдів у складі багатокомпонентних розсолівArticle