Оптимізація розмірів сировинних зон цукрових заводів як фактор розвитку їх конкурентоспроможності - Ємцев, Віктор Іванович (My University, 2013)
У статті розглядається сучасний стан і проблеми галузі бурякосіяння України. На основі проведеного аналізу, пропонується обґрунтування розміру посівних площ цукрового буряка проводити з урахуванням рівня концентрації й спеціалізації бурякосійних господарств, на основі застосування моделі оптимізації площі посівів цукрового буряка у сировинних зонах цукрових заводів. The modern state and problems of industry of svekloseyaniya of Ukraine is examined in the article. On the basis of the conducted analysis, the ground of size of sowing areas of sugar beet is offered to conduct concentrations and specializations of economies taking into account a level, on the basis of the use of algorithm of optimization of area of sowing of sugar beet in the raw material areas of sugarhouses.
Keywords: цукробуряковий підкомплекс; бурякосіяння; сировинна; sugar-beet subcomplex; sowing of sugar beet; raw material area; кафедра економіки праці та менеджменту