Характеристика жирнокислотного складу олії насіння гарбуза, отриманої з НВЧ-обробленням сировини - Дербугова, Галина Любомирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2013)
З метою перевірки впливу НВЧ-поля на вміст ненасичених жирних кислот було порівняно жирнокислотний склад обробленого і контрольного зразків гарбузової олії. With the aim of verification of influence of NHS-pre-treatment on content of the nonsaturated fat acids it was comparatively fatts composition of treat and control standards of pumpkin oil.
Keywords: насіння гарбуза; жирнокислотний склад; НВЧ-обробка; seed of pumpkin; fatts composition; NHS-pre-treatment; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів