Дербугова, Галина ЛюбомирівнаУсатюк, Світлана ІванівнаМанк, Валерій Веніамінович2013-12-102013-12-102013Дербугова, Г. Л. Характеристика жирнокислотного складу олії насіння гарбуза, отриманої з НВЧ-обробленням сировини / Г. Л. Дербугова, В. В. Манк, С. І. Усатюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11930З метою перевірки впливу НВЧ-поля на вміст ненасичених жирних кислот було порівняно жирнокислотний склад обробленого і контрольного зразків гарбузової олії. With the aim of verification of influence of NHS-pre-treatment on content of the nonsaturated fat acids it was comparatively fatts composition of treat and control standards of pumpkin oil.насіння гарбузажирнокислотний складНВЧ-обробкаseed of pumpkinfatts compositionNHS-pre-treatmentкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівХарактеристика жирнокислотного складу олії насіння гарбуза, отриманої з НВЧ-обробленням сировиниThesis