Магнітне охолодження - Жила, Євгеній Максимович; Лазаренко, Михайло Васильович (My University, 2018)
Технологія магнітного охолодження у перспективі може бути дуже ефективною, що дозволить значно скоротити вартість таких установок. The technology of magnetic cooling in the long run can be very effective, which will significantly reduce the cost of such installations.
Keywords: магнітне поле; магнітне охолодження; magnetic field; magnetic cooling; кафедра фізики та професійної безпеки