Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаМасліков, Максим Михайлович2016-10-212016-10-212016Патент 111508 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Масліков М. М. – а 2014 05644; заявл. 25.05.2014; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24446Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.uk-UKморозивосорбітзародки пшениціicesorbitolwheat germкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвСклад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на винахід № 111508)Other