Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131047) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Іскандарова, Ірина Романівна (My University, 2019)
Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп, додатково входить пюре з фейхоа та бананове пюре. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener, additionally includes feijoa puree and banana puree.
Keywords: масляний крем; підсолоджувач; глюкозно-фруктозний сироп; пюре з фейхоа; бананове пюре; butter cream; sweetener; glucose fructose syrup; feijoa puree; banana puree; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції