Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКравчук, Надія МиколаївнаІскандарова, Ірина Романівна2020-12-152020-12-152019Деклараційний патент на корисну модель № 131047 UA МПК A23C 15/12 (2006.01). Склад низькокалорійного десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Іскандарова І. Р. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2018 05798 ; заявл. 24.05.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32356Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп, додатково входить пюре з фейхоа та бананове пюре. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener, additionally includes feijoa puree and banana puree.масляний кремпідсолоджувачглюкозно-фруктозний сироппюре з фейхоабананове пюреbutter creamsweetenerglucose fructose syrupfeijoa pureebanana pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131047)Technical Report