Пшенічнікова, ЮліяАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2014-06-042014-06-042014Пшенічнікова, Ю. CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства / Ю. Пшенічнікова, О. Арпуль // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 25-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14827Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.uk-UKCROQUANTER-технікаCROQUANTER-техникаCROQUANTER-technologyзаклади ресторанного господарствазаведения ресторанного хозяйстваInstitutions restaurantsкафедра готельно-ресторанної справиCROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарстваOther