Слободян, Ольга ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаНещадим, Лариса Петрівна2017-12-052017-12-052015Слободян, О. П. Підвищення безпеки закладів готельно-ресторанного комплексу / О. П. Слободян, В. А. Заєць, Л. П. Нещадим // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму : світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 264-265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26304Пожежна безпека включає в себе систему пожежної сигналізації у всіх приміщеннях готельно-ресторанного комплексу, засоби пожежогасіння, пожежні рукави, вогнегасники, засоби евакуації (пожежні сходи), а також регулярне навчання персоналу. Fire safety includes a fire alarm system in all premises of the hotel and restaurant complex, fire extinguishing means, fire hoses, fire extinguishers, means of evacuation (fire steps), as well as regular training of the personnel.uk-UKготельно-ресторанний комплекспожежна безпеканадзвичайна ситуаціягостинично-ресторанный комплексhotel and restaurant complexfire securityemergencyкафедра екології та екоменеджментукафедра біотехнології і мікробіологіїПідвищення безпеки закладів готельно-ресторанного комплексуOther