Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаДітріх, Ірина ВікторівнаСпільчук (Молокова), Анастасія Юріївна2019-02-192019-02-192018Технологія розробки нової страви оздоровчого призначення, підвищеної біологічної цінності / О. В. Арпуль, І. Л. Корецька, І. В. Дітрих, А. Ю. Молокова // Материали за 12-а международна научна практична конференция, «Бъдещите изследвания». - София, 2018. – Том 8. – С. 39https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28825Запропоновано технологію розробки нової страви оздоровчого призначення на основі страви «Млинці звичайні», шляхом додавання корисних інгредієнтів: шпинат, ікра тріски. За результатами експериментального дослідження визначено біологічну цінність страви та усунуто дефіцит основних корисних нутрієнтів у раціоні людини. Надано рекомендації щодо введення розробленого продукту до раціону харчування населення. The technology of developing a new health-improving dish based on "Pancakes common" is proposed, by adding useful ingredients: spinach, cod cheeses. According to the results of the experimental study, the biological value of the dish was determined and the deficit of the main nutrients in the human diet was eliminated. Recommendations on the introduction of the developed product into the diet of the population are given.uk-UKбіологічна цінністьстрава оздоровчого призначеннякорисні інгредієнтитехнологіяbiological valuehealth fooduseful ingredientstechnologyкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія розробки нової страви оздоровчого призначення, підвищеної біологічної цінностіArticle