Методика оцінювання ефективності функціонування системи управління охороною праці підприємства - Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович; Левченко, Олег Григорович (My University, 2014)
У роботі проведено дослідження оцінювання ефективності організації системи управління охороною праці та промисловою безпекою підприємства, в основу якого покладено визначення ступеня її внеску у вирішення цільових завдань під час ліквідації (локалізації) наслідків аварій та аварійних ситуацій. Запропоновано методику оцінювання ефективності організації управління заходами і засобами охорони праці та промислової безпеки підприємства. The overall research objective was efficiency of a organization's OSH management system and industrial safety company, which is based on determining the extent of its contribution to the solution of the targets during the liquidation (localization) of the consequences of accidents and emergencies. A method for evaluating the effectiveness of management activities and organizations with security and safety of the enterprise.
Keywords: охорона праці; labor safety; ліквідація наслідків; disaster; аварія; accident; аварійна ситуація; emergency; оптимізація; optimization; ефективність управління; еfficiency gains control; інтероперабільність; interoperability; оперативність; efficiency; кафедра екології та екоменеджменту