Слободян, Ольга ПетрівнаТимчук, Алла ВікторівнаОвсієнко, Кіра Володимирівна2018-04-262018-04-262017Слободян, О. П. Підвищення техногенної безпеки лінії по виробництву морозива / О. П. Слободян, А. В. Тимчук, К. В. Овсієнко // Modern methods, innovations, and experience of practical application in the field of technical sciences : International research and practice conference, December 27–28, 2017 : Conference proceedings. – Radom : Izdevnieciba «Baltija Publishing». - P. 180-183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27268В роботі проведений аналіз причин виникнення аварій на підприємствах молочної галузі. Використовувались теоретичні методи дослідження, пов’язані зі збором інформації літературних джерел та нормативних документів, методи моделювання, за якими через елементи моделі прогнозували сценарії виникнення аварії на лінії виробництва морозива. The analysis of the causes of accidents at the enterprises of the dairy industry was carried out. Theoretical methods of research were used, related to the collection of information of literary sources and normative documents, modeling methods, through which the models of the model predicted the scenarios of the accident occurrence on the ice cream production line.uk-UKнадзвичайна ситуаціяаварійні ситуаціїdairy enterpriseмолочне підприємствоemergencyemergency situationsкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології молока і молочних продуктівПідвищення техногенної безпеки лінії по виробництву морозиваOther