Керанчук, Тетяна Львівна2015-05-222015-05-222013Керанчук, Т. Л. Напрямки удосконалення управління результативністю діяльності підприємств молочної промисловості / Т. Л. Керанчук // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практична конференції, Київ, 21-22 листопада 2013 р. : тези доп. - К. : НУХТ, 2013. - Секція «Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості. - С. 307-310.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20637Тези доповіді присвячені характеристиці сучасного стану ринку молочних продуктів. Розглянуто основні передумови підвищення конкурентоспроможності молочної продукції. Визначено основні елементи системи контроллінгу та управління результативністю на підприємствах молочної галузі. The author analyzes the state of the dairy market. Consider the basic prerequisites enhance the competitiveness of dairy products. The main elements of the system of controlling and performance management at the enterprises of the dairy industry.uk-UKринок молочних продуктівконкурентоспроможністьрезультативність діяльностіконтроллінгуправління доходамиприбутоквитратиdairy marketcompetitivenesseffectiveness of activitiescontrollingmanagement of revenuesprofitscostsкафедра економіки і праваНапрямки удосконалення управління результативністю діяльності підприємств молочної промисловостіThesis