Калініченко, Ася ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2016-04-282016-04-282015Калініченко, А. О. Експрес-аналіз ковбасних виробів за “візуальними відбитками” їх запаху / А. О. Калініченко, Л. Ю. Арсеньева // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 256-258.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23038uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівковбасні виробиорганолептичні показникиекспрес-аналізrapid analysisorganolepticsausagesколбасные изделияорганолептические показателиэкспресс-анализЕкспрес-аналіз ковбасних виробів за “візуальними відбитками” їх запахуThesis