Результативність та особливості нетрадиційних методів маркетингових досліджень - Василько, Т. Д.; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2013)
Визначено переваги та особливості застосування нетрадиційних методів маркетингових досліджень, зокрема, нейромаркетингу . Certainly advantages and features of application of untraditional methods of marketings researches, in particular, to neyromarketing
Keywords: маркетингові дослідження; класичні методи збору первинної інформації; нетрадиційні методи маркетингових досліджень; нейромаркетинг; marketings researches; classic methods of collection of primary information; untraditional methods of marketings researches; neyromarketing; кафедра маркетингу