М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси ( патент на корисну модель № 85600 ) - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гордієнко, Олена Василівна (My University, 2013)
М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси, що містить яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, молоко сухе знежирене, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить грибну сировину. Stuffed meat for the production of boiled sausage containing beef of veined 1 grade, pork, semi-skimmed milk, skimmed milk powder, salt, sugar, sodium nitrite, black ground pepper, which is characterized in that it further contains mushroom raw materials.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м’ясний фарш; грибна сировина; meat loaves; mushroom raw materials