Дзигар, Ольга ОлександрівнаДаценко, Анна ВолодимирівнаОболкіна, Віра Іллівна2018-10-252018-10-252017Дзигар, О. О. Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерів / О. О. Дзигар, А. В. Даценко, В. І. Оболкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 36–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28385Визначено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві нового асортименту крекерів з пікантним смаком. Значний вміст антиоксидантних з’єднань дозволить використовувати монарду у якості природного антиоксиданту. The component composition of the monarda didyma and its possibilities of application in the production of a new assortment of crackers with a spicy taste are determined. Significant content of antioxidant compounds will allow the monard to be used as a natural antioxidant.uk-UKмонарда двійчастабіологічно активні речовинипряно-ароматична фітосировинакрекерmonarda didymabiologically active compoundsspice-aromatic phyto raw materialscrackerкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКомпонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерівThesis