Стимулювання активного мулу в процесі біологічного очищення стічних вод молокопереробних підприємств - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2006)
Дана характеристика стічних вод молокозаводів різного профілю. Охарактеризовані найпоширеніші способи інтенсифікації процесу біологічного очищення. Наведено переваги використання клітинної іммобілізації. The characteristics of dairy wastewater in different fields. Characterized most prevalent ways of intensification of the biological treatment. Advantages of the use of cell immobilization.
Keywords: стічні води молокозаводів; dairy wastewater; біохімічне очищення; інтенсифікація; клітинна іммобілізація; biological treatment; intensification; cell immobilization; кафедра екології та екоменеджменту