Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів - Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2013)
Підібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів. Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined.
Keywords: фізико-хімічні показники; функціонально-технологічні показники; фарш; напівфабрикати; консистенція; physical and chemical characteristics; functional and technological indicators; mince; semi-finished food; consistency; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів