Повх, Тетяна МихайлівнаНаріжна, Поліна ВікторівнаВенглюк, Олександр ВолодимировичКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-09-192013-09-192013Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, О. В. Венглюк, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 190-192.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9795Підібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів. Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined.otherфізико-хімічні показникифункціонально-технологічні показникифаршнапівфабрикатиконсистенціяphysical and chemical characteristicsfunctional and technological indicatorsmincesemi-finished foodconsistencyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВизначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатівOther