Сімахіна, Галина ОлександрівнаЧагайда, Андрій ОлеговичЧеревко, Олег Леонідович2014-06-262014-06-262005Сімахіна, Г. О. Отримання геронтологічно цінних харчових продуктів із цукровмісної сировини / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда, О. Л. Черевко // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості : сьогодення і перспективи : матеріали ІX міжнародної науково-технічної конференції, 17-19 жовтня. – К.: НУХТ, 2005. – С. 24-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15665Матеріали присвячено перспективам виробництва цукровмісних продуктів підвищеної біологічної цінності. Materials is focused on the production of sugar products of high biological value.uk-UKгеронтологічні продуктиgerontological productsцукровмісна сировинаsugar-containing raw materialsцукор-сирецьraw sugarкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології оздоровчих продуктівОтримання геронтологічно цінних харчових продуктів із цукровмісної сировиниThesis