Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Улянич, Іван Федорович (My University, 2013)
В статті наведено інформацію про екструдування кукурудзи з нетрадиційними компонентами. Цими компонентами були картопля, буряковий жом і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на тиск в матриці. В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз.
Keywords: екструзія зерна; кукурудза; коефіцієнт спучування екструдату; extrusion; кафедра технології зберігання і переробки зерна