Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичПочеп, Володимир АнатолійовичУлянич, Іван Федорович2014-04-282014-04-282013Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп, І. Ф. Улянич // Вісник Харківського національного технологічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2013. – № 135. – С. 429–434.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14164В статті наведено інформацію про екструдування кукурудзи з нетрадиційними компонентами. Цими компонентами були картопля, буряковий жом і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на тиск в матриці. В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз.otherекструзіякукурудзаовочікартоплябуряковий жомвиноградні вичавкиэкструзиякукурузаовощикартофельсвекольный жомвиноградные выжимкиextrusionmaizevegetablespotatoesbeet pulpresidueкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентамиArticle