Паштет м'ясний запечений «Дієтичний» (Патент на корисну модель №85610) - Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Денис Олексійович (My University, 2013)
Паштет м’ясний запечений, який включає печінку яловичу бланшовану, цибулю ріпчасту, моркву, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить м'ясо куряче, м'ясо індиче, яйця курячі, гарбузову олію, крупу манну, сіль кухонну харчову, суміш спецій «Італійські страви» з наступним рецептурним співвідношенням у %: • м'ясо куряче 29-32 • м'ясо індиче 18-22 • печінка яловича бланшована 20-22 • яйця курячі 3-5 • цибуля ріпчаста 3-5 • гарбузова олія 3-10 • морква 5-6 • крупа манна 7-10 • сіль кухонна харчова 1,0-1,5 • перець чорний мелений 0,05-0,1 • суміш спецій «Італійські трави» 0,05-0,1. Pate baked meat, which includes beef liver blanched, onion, carrots, ground black pepper, which is characterized in that it further comprises chicken meat, turkey meat, eggs, pumpkin oil, semolina, edible salt , a mixture of spices "Italian cuisine" with the following prescription ratio in%: • meat of chickens 29-32 • meat turkey 18-22 • beef liver blanched 20-22 • eggs 3-5 • onions 3-5 • pumpkin oil 3-10 • carrots 5-6 • semolina 7-10 • edible salt 1.0-1.5 • ground black pepper 0.05-0.1 • spice mix "Italian herbs" 0.05-0.1 .
Keywords: паштет; м’ясо; печінка; channed; meat; liver; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів