Пельмені „Особливі”(Патент на винахід 98578) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав Борисович (My University, 2012)
Розроблено пельмені, що містять свинину жиловану жирну, цибулю ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що містять додатково котлетне м’ясо зі свинини, котлетне м’ясо з яловичини, водорість ламінарію, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing trimmed fat pork, onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises chop meat from pork, chop meat from a beef, water-plant laminariya, water on hydratation.
Keywords: свинина; котлетне м’ясо; яловичина; водорість ламінарія; pork; chop meat; beef; water-plant laminariya; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів