Закревська, Людмила Миколаївна2019-06-252019-06-252019Закревська, Л. М. Доцільність застосування матричних методів оцінки конкурентоспроможності підприємствами харчової промисловості України / Л. М. Закревська // Актуальні проблеми соціально-економічних систем в умовах трансформаційної економіки : збірник наукових статей за матеріалами V Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю, 11 – 12 квітня 2019 р. – Ч. 1. – Дніпро : НМетАУ, 2019. - С. 309-311.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29884В роботі обґрунтовано, що матричні методи оцінки конкурентоспроможності є найбільш перспективними для підприємств харчової промисловості. Вони дадуть можливість суб’єктам бізнесу визначити існуючі внутрішні резерви, забезпечать стійкі конкурентні позиції та стратегічний розвиток. The paper substantiates that matrix methods for assessing competitiveness are most promising for food industry enterprises. They will enable business entities to identify existing internal reserves, provide sustainable competitive positions and strategic development.uk-UKкафедра економіки і праваконкурентоспроможність підприємствcompetitiveness of enterprisesматричні методиmatrix methodsконкурентні позиціїcompetitive positionsДоцільність застосування матричних методів оцінки конкурентоспроможності підприємствами харчової промисловості УкраїниThesis