Пащенко, Богдан СергійовичШтефан, Євгеній Васильович2024-04-172024-04-172016Пащенко, Б. С. Моделювання процесів мембранного розділення дисперсних систем / Б. С. Пащенко, Є. В. Штефан // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 8-10 листопада 2016 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 154-155https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42881Запропонований метод дослідження процесів мембранного розділення може бути застосований для аналізу різних аспектів даного технологічного процесу мембранного розділення на харчових підприємствах, а також дозволяє вирішувати виробничі задачі, спрямовані на отримання якісних параметрів готового продукту тапідвищити ефективність виробничого процесуThe proposed method of studying membrane separation processes can be used to analyze various aspects of this technological process of membrane separation at food enterprises, and also allows solving production problems aimed at obtaining quality parameters of the finished product and increasing the efficiency of the production processukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра експертизи харчових продуктівмоделювання процесівмембранне розділеннядисперсні системихарчові технологіїdepartment of foodstuff expertiseprocess modelingmembrane separationfood technologydispersion systemsМоделювання процесів мембранного розділення дисперсних системThesishttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061https://orcid.org/0000-0002-0697-7651