Дробот, Віра ІванівнаГрищенко, Анна Миколаївна2012-03-092012-03-092009Дробот, В. І. Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 33–34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/408Розглянуто проблематику захворювання на целіакію. Зроблено огляд літературних джерел щодо вимог до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію.The literary data about requirements to dietary products for patients on gluten-free diet.uk-UKцеліакіябезглютенова дієтаглютенкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcoeliac diseasegluten-free dietglutenВимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію