Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я” - Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2007)
Досліджено вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна з суцільно змеленого зерна пшениці «Здоров’я».

Influence of enzymatic soya flour on the technological process and quality of bread made from the whole-wheat “Health” flour has been researched.
Keywords: борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці; хлібопекарські властивості; ферментативно-активне соєве борошно; whole-wheat flour; break-making properties; enzymatic soya flour; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів