Дробот, Віра ІванівнаМихонік, Лариса АнатоліївнаГрищенко, Анна Миколаївна2012-04-032012-04-032007Михонік, Л. А. Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна "Здоров'я"/ Л. А. Михонік, В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 12 (37). – С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/686Досліджено вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна з суцільно змеленого зерна пшениці «Здоров’я».Influence of enzymatic soya flour on the technological process and quality of bread made from the whole-wheat “Health” flour has been researched.uk-UKборошно з суцільнозмеленого зерна пшениціхлібопекарські властивостіферментативно-активне соєве борошноwhole-wheat flourbreak-making propertiesenzymatic soya flourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”