Застосування енергоефективних технології в готелі - Гончар, Ірина Миколаївна; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2022)
Оптимізація систем енергозабезпечення готелю дозволить зекономити кошти, які можна буде використати на інші більш важливі напрями його розвитку. Впровадження енергоефективних методів дозволяє підвищити комфорт гостей, підвищити естетичну цінність готелю, зменшити кількість збоїв у системі обслуговування тощо. Таким чином, для впровадження ефективного енергоменеджменту, необхідно слідкувати за технологіями та активно впроваджувати їх у свій бізнес, що є актуальним сьогодні. Optimization of energy security systems The hotel will allow you to save money, so that you can win on other more important direct development. The implementation of energy efficient methods allows to increase the comfort of guests, increase the aesthetic value of the hotel, and reduce the number of problems in the service system. Thus, in order to promote effective energy management, it is necessary to follow technologies and actively promote them in your business, which is relevant today.
Keywords: готель; тепловий насос; сонячні панелі; gothel; heat pump; sleeper panels; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування