Холод, Артем МихайловичПасічний, Василь МиколайовичЛисянська, Єлизавета Вікторівна2024-08-262024-08-262022Холод, А. Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням смако-ароматичних наповнювачів / А. Холод, В. Пасічний, Є. Лисянська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44401Описана доцільність використання кетчупу та гірчиці у складі м’ясних хлібівThe expediency of using ketchup and mustard as part of meat loaves is describedukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіволеорезиним’ясні хлібиoleoresinsmeat loavesРозроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням смако – ароматичних наповнювачівThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590