Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням смако – ароматичних наповнювачів - Холод, Артем Михайлович; Пасічний, Василь Миколайович; Лисянська, Єлизавета Вікторівна (My University, 2022)
Описана доцільність використання кетчупу та гірчиці у складі м’ясних хлібів

The expediency of using ketchup and mustard as part of meat loaves is described
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; олеорезини; м’ясні хліби; oleoresins; meat loaves