Бевз, Вікторія Володимирівна2012-06-112012-06-112010Бевз, В. В. Енергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості / В. В. Бевз // Економіка та підприємництво. - 2010. - № 24. - С. 201-204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1304Харчова промисловість України є однією з провідних галузей народного господарства, що забезпечує населення країни продовольчими товарами. Одна з найгостріших проблем галузі — висока енергомісткість виробництва. Впровадження новітніх технологій збереження енергії в харчовій промисловості зменшить загальне використання енергоресурсів, забезпечить економічну безпеку держави, надасть змогу підприємствам досягти високої конкурентоздатності і призведе до зменшення забруднення довкілля.uk-UKенергозбереженняэнергосбережениеenergy savingsенергоефективністьенергоємністьенергоощадні технологіїінноваціїэнергоэффективностьэнергоемкостьэнергосберегающие технологииинновацииenergypower-hungryness of productionenergy-saving technologiesinovaciiкафедра обліку і аудитуЕнергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості