Пасічний, Василь МиколайовичШубіна, Євгенія АндріївнаТищенко, Василь ІвановичБожко, Наталія Володимирівна2024-08-052024-08-052021Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель / В. М. Пасічний. Є. А. Шубіна, В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 159-160https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44276Проведено дослідження емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель, для побальшого комбінування з м’ясною сировиною.A study of the emulsifying ability of protein from hemp seeds was carried out, for greater combination with meat raw materials.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпротеїн з насіння конопельемульсіяhemp seed proteinemulsionВивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопельThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0002-7153-999X