Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель - Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна (My University, 2021)
Проведено дослідження емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель, для побальшого комбінування з м’ясною сировиною.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; протеїн конопляний; насіння конопель